Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Expositie FE.ME.NI.NA nu te zien in Centre Céramique
donderdag 26 mei 10:13

Met haar serie FE.ME.NI.NA won Diana Berdun Mingo vorige maand de fotowedstrijd 'Pin Your Pic' die Centre Céramique tijdens de Museumnacht organiseerde. De daaraan verbonden prijs is een foto expositie in de hal van Centre Céramique. Deze expositie is te zien vanaf 24 mei t/m 21 augustus 2016.

Diana fotografeert vooral vrouwen. FE.ME.NI.NA begon met een zelfportret, in zwart-wit, naakt van huid en gevoelens.

“Mijn fotografie gaat over vrouwen met vrouwen. Ik wil momenten vastleggen, een gezicht- of lichaamsuitdrukking. Het is als een dans zonder beweging. Ik fotografeer in kleur, zwart-wit, persoonlijk, met of zonder littekens, maar altijd FE.MI.NI.NA. Ik ben geboren op Las Palmas de Gran Canarias, Spanje (1980). Op mijn 22ste ben ik naar Maastricht verhuisd om hier mijn tweede studie te volgen. Op de dag dat mijn zus ging trouwen, ben ik met fotografie begonnen. Dankzij mijn lessen bij Humphrey van het Hul van Kumulus groeide mijn zelfvertrouwen in fotografie.

In mijn werk is er altijd een vorm van dansen aanwezig, omdat dans een beweging is van het moment. Daar droomde ik vroeger altijd van, om op bepaalde momenten te dansen. Ik dans nu niet meer maar leg deze momenten nu vast in mijn foto's”, aldus Diana.

24 mei. ‘16 t/m 21 aug. ‘16 | FE.ME.NI.NA |

Locatie: Centre Céramique |Avenue Céramique 50, 6221 KV Maastricht

Toegang: gratis

 

 

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Museumnacht Maastricht

Kumulus

Diana Berdun Mingo

Het weer in Limburg
vrijdag 15 januari 20:59 Zwaar bewolkt Maastricht 0.1 °C NW 1 Min: -3 Max: 2
Evenementen