Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Dag van de Bouw 2016
dinsdag 31 mei 10:30

Tijdens de Dag van de Bouw stellen betrokken aannemers op zaterdag 4 juni 2016 voor de 11e keer diverse projecten open voor het publiek. Op verschillende locaties in Nederland wordt het publiek een blik achter de schermen geboden bij verschillende bouw- en infraprojecten. Ieder project biedt een andere, unieke ervaring: bezoek het breedste aquaduct van Europa, skeeler of fiets op een nieuw stuk snelweg, of fotografeer de machines en bouwlocaties.

In Maastricht werkt LAUDY Bouw & Ontwikkeling hard aan de herbestemming van enkele voormalige panden van de Timmerfabriek tot Lumière Cinema; een toonaangevend filmhuis met 6 zalen en maar liefst 500 stoelen. Het bouwproject betreft een combinatie van restauratie, renovatie en nieuwbouw.

Kom op 4 juni tussen 10.00 en 16.00 uur de bouwplaats bezoeken tijdens de Dag van de Bouw! Ieder half uur worden er rondleidingen gegeven (aanmelden ter plaatse), maar u kunt ook zelfstandig de uitgezette route door het gebouwencomplex volgen. Iedereen is welkom; of u nu interesse heeft in de bouwtechniek of gewoon benieuwd bent naar de unieke locatie waar het nieuwe Lumière straks neerstrijkt.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Lumière

Laudy Bouw en Ontwikkeling

Dag van de Bouw

Het weer in Limburg
dinsdag 19 oktober 13:21 Zwaar bewolkt Maastricht 16.7 °C ZZW 4 Min: 11 Max: 18
Evenementen