Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Vaderdag vieren in het Jekerkwartier tijdens Jekerklassiek
dinsdag 14 juni 12:00

De tweede editie van Jekerklassiek vindt plaats op zondag 19 juni 2016.. Vier vaderdag in het mooie Jekerkwartier in Maastricht en geniet van klassieke muziek op unieke locaties.

Ensembles van philharmonie zuidnederland, het Conservatorium Maastricht én het Conservatorium Tilburg spelen licht-klassieke muziek op diverse locaties, waarbij het Jekerkwartier op unieke wijze gepresenteerd wordt aan het publiek. Van een intiem huiskamerconcert met viool en piano tot een strijkkwartet in cross-over met singer-songwriters Jodymoon in een etalage en een saxofoonensemble in de openlucht: philharmonie zuidnederland en het Jekerkwartier staan voor veelzijdigheid, intimiteit en kwaliteit. Met Jekerklassiek laten zowel philharmonie zuidnederland als het Jekerkwartier hun diversiteit en verankering in de stad Maastricht zien.

JekerKlassiek Maastricht is een initiatief van Cafe Sjiek, Cafe Forum, Le Marais Deux & Koffie, Dis Maastricht: Galerie Hotel Dis, Teazone, BACCARA BLOEMEN en MEER, Stadscafe Lure, Vioolbouwer Rijsemus en philharmonie zuidnederland De organisatie is in handen van Stichting JekerKlassiek.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

philharmonie zuidnederland

Jekerkwartier Maastricht

Vaderdag

Het weer in Limburg
woensdag 17 juli 18:49 Zwaar bewolkt Maastricht 23.3 °C ONO 2 Min: 11 Max: 23
Evenementen