Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
‘Hey we’re going to Ibiza’ maar dan in Rekem-Lanaken
vrijdag 17 juni 11:45

Vlak over de grens in Rekem-Lanaken vindt er op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016 een grote Ibiza markt plaats op de parking van de Versmarkt.

De hele parkeerplaats van de Versmarkt (5000m2) zal volledig in het thema staan van het prachtige eiland Ibiza. Een 40- tal kramen staan voor u klaar met fashion, lifestyle en vele foodtrucks. Tevens zijn er een aantal bars aanwezig en genieten kan op de heerlijke beats van dj's.

Iedereen is uitgenodigd voor deze grootste Ibiza-markt in Limburg.

De parking van Versmarkt wordt twee dagen lang omgetoverd tot een magische plek met sexy muziek, foodtrucks, bars en kramen met kleding en accessoires. Wandelen, shoppen, loungen, eten, drinken en genieten in Ibiza-style.

De openingstijden:

Zaterdag 09 juli 2016 van 12:00 tot 21:00

Zondag 10 juli 2016 van 10:00 tot 17:00

Programma Dj's Le Cher (bekend van ATTHEVILLAGROUP) uit Maastricht, Cropi uit Roermond en hoofd act: BMI Live indiase lounge gitaarmuziek.  www.mi-music.nl   

Entree : gratis

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Versmarkt Lanaken

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 03:16 Zwaar bewolkt Maastricht 19.6 °C ZZW 2 Min: 16 Max: 21
Evenementen