Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Politie zoekt getuigen van steekincident
vrijdag 24 juni 14:00

Een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdagmiddag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident. Het incident vond even na 17.00 uur plaats op het Koningin Emmaplein. Daarbij raakte een 27-jarige man uit Maastricht gewond. De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

De verdachte ging er te voet vandoor via de Brusselsestraat. Dankzij een goed signalement wist de politie hem te traceren. Hij werd rond 17.30 uur aangehouden op de Polvertorenstraat. Vermoedelijk heeft hij op zijn vluchtweg tussen het Koning Emmaplein en de Polvertorenstraat twee messen weggegooid met een rood lemmet.

Mogelijk zijn er getuigen die de verdachte hebben gezien. Het gaat om een man van ongeveer 1.80 m groot. Bij zijn aanhouding droeg hij geen shirt, dus mogelijk hebben getuigen hem met ontbloot bovenlijf zien lopen. Of wellicht is er iemand die de messen heeft aangetroffen. De politie heeft met een speurhond gezocht naar de messen, maar dat heeft geen resultaat opgeleverd.

Het slachtoffer is in het ziekenhuis geopereerd aan zijn verwondingen en heeft het ziekenhuis inmiddels weer verlaten. Over de aanleiding en het motief is nog niets bekend. Tips zijn welkom bij de recherche in Maastricht via telefoonnummer 0900-8844. Dat kan ook anoniem via 0800-7000

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Getuigen gezocht

steekincident

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 02:24 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.1 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen