Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Robert Cray Band live at Muziekgieterij
donderdag 07 juli 12:00

Robert Cray geldt al decennia lang als één van de grootste gitaristen van zijn generatie. Met 5 Grammy Awards op zak, enkele bekende wereldhits en meer dan 12 miljoen verkochte albums en duizenden uitverkochte concerten over de gehele wereld is de zanger/gitarist niet meer weg te denken uit de internationale muziekwereld.

In zijn 40-jarige carrière heeft Cray geschreven en opgetreden met vele internationale collega’s, van Eric Clapton tot Stevie Ray Vaughan en van Bonnie Raitt tot John Lee Hooker, om er maar een paar te noemen. Als grote voorbeelden noemt hij Jimi Hendrix en BB King, maar ook zangers als Bobby ‘Blue’ Bland en gitarist Albert Collins.

Voor muzikanten is het buitengewoon om meer dan vier decennia lang met veel succes te gedijen en buitengewoon is ook precies wat The Robert Cray Band is.

Op 13 oktober zal Robert Cray samen met zijn band optreden in de Muziekgieterij Maastricht. De voorverkoop start op vrijdag 8 juli om 10.00 uur. Zie hiervoor https://www.eventim.nl/robert-cray

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Robert Cray

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 02:21 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.1 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen