Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastricht Sport presenteert: Sport Experience Summer 2016
maandag 11 juli 12:30

Sportief, actief én vooral met veel plezier samen de zomer door. Als het aan Maastricht Sport ligt, zitten we deze zomer niet stil. Onder de noemer ‘Sport Experience Summer’ presenteert het zelfstandige sportbedrijf van de gemeente Maastricht ook dit jaar weer een veelzijdig, actief en gezellig zomerprogramma voor jong en oud.

Voor kinderen in Maastricht is de gehele zomervakantie gevuld met een aaneenschakeling van sport- en spel uitdagingen in het Geusseltbad, het Geusseltpark en op andere locaties in de stad. Volwassenen en senioren kunnen hun conditie de hele zomer op peil houden dankzij een gevarieerd en aangepast zomerprogramma.

Sport Experience Summer Kids
De hele zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan allerlei spectaculaire sport- en spelactiviteiten. De Sport Experience Summer voor kinderen start in de eerste week van de zomervakantie, van maandag 25 juli t/m vrijdag 29 juli, met deOlympic Experience Sportweek’. Een week waarin kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kennis kunnen maken met bekende en nieuwe (Olympische) sporten. Deze sportweek wordt gevolgd door o.a. een Bike & Soccer event, een ‘Maak kennis met tennis’ kamp, een MVV Soccer Bootcamp en een hockeykamp in de andere weken van de vakantie. Aanmelden voor een of meerdere activiteiten van de Sport Experience Summer voor kinderen kan heel eenvoudig via www.maastrichtsport.nl .

Zomer animatie in het Geusseltbad
Het Geusseltbad is een van de weinige zwembaden in Limburg met een speciaal zomer animatie programma gedurende de hele zomervakantie. Het sportieve animatieteam is vanaf 23 juli (m.u.v. de maandagen) elke dag aanwezig en organiseert leuke en uitdagende sport- en spelactiviteiten in en rondom het binnen- en buitenzwembad. Van watervolleybal en estafette tot voetbal op de ligweide. Je hoeft je niet aan te melden om te komen zwemmen en mee te spelen. De reguliere entreeprijzen van het Geusseltbad gelden voor deze activiteit. Het zomerseizoen in het Geusseltbad wordt op vrijdagavond 22 juli feestelijk geopend met een BBQ-beachparty tijdens het discozwemmen van 18.00 – 21.00 uur. Inschrijven voor de BBQ kan via www.maastrichtsport.nl . 

Volwassenen & Ouderen
Gedurende de zomervakantie wordt een aangepaste vorm van het reguliere sport- en beweegprogramma voor volwassenen en ouderen aangeboden. Dit wordt wekelijks aangevuld met leuke zomerse activiteiten. Zo wordt er yoga en tai chi aangeboden bij de Tapijnkazerne, zijn er bodytrainingen binnen en in de buitenlucht en vinden er wekelijks wandel- en fietstochten plaats vanaf een andere startplek. De meeste van deze activiteiten worden kosteloos aangeboden, voor enkele andere activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Ook in het Geusseltbad vinden allerhande activiteiten plaats.

Houd de websites van Maastricht Sport en Geusseltbad goed in de gaten voor een actueel overzicht van activiteiten.  

Voor vragen over het zomeraanbod kan contact worden opgenomen met Thijs van Veen (Thijs.van.Veen@maastricht.nl, 06-29050399)

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Geusseltpark

Summer Experience

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 03:10 Zwaar bewolkt Maastricht 19.6 °C ZZW 2 Min: 16 Max: 21
Evenementen