Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
BBB Maastricht en Bluegg lanceren BBB.Academy
woensdag 13 juli 12:15

BBB Maastricht lanceert de BBB.Academy. In samenwerking met Bluegg worden er trainingen en cursussen ontwikkeld die bijdragen aan de groei van ondernemers en medewerkers in de horecasector. Gastvrijheid, leiderschap, communicatie en het leren herkennen van de wensen van de gasten zijn daarbij belangrijke elementen. Ook bestaat de mogelijkheid om voor ieder horecabedrijf een opleiding op maat samen te stellen.

BBB Maastricht en Bluegg hebben vrijdag 8 juli een samenwerkingsovereenkomst getekend ( zie foto). Het is een opmaat naar een uitgebreid aanbod van cursussen, netwerkbijeenkomsten en workshops voor horecavakmensen die BBB door het jaar heen gaat organiseren. Daarbij valt bijvoorbeeld ook te denken aan wijnopleidingen en bierworkshops. Op 10 en 11 oktober worden er diverse introductie trainingen georganiseerd op de beursvloer.

BBB Maastricht ontwikkelt zich van een jaarlijks evenement naar een horecaplatform dat internationaal een toonaangevende rol speelt in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector. Niet alleen tijdens het driedaags evenement dat dit jaar plaatsvindt van 10 t/m 12 oktober in MECC Maastricht, maar ook met activiteiten die gedurende het jaar onder de noemer BBB worden georganiseerd. De samenwerking met Bluegg om de BBB.Academy invulling te geven, maakt daar deel van uit.

Erik Stroink, product manager horecavakbeurzen MECC Maastricht: “De samenwerking met Bluegg en lancering van de BBB.Academy sluit naadloos aan op ambitie om de BBB te positioneren als allround horecaplatform.” Eddy Vandeweyer van Bluegg: “Een van de diamanten in de kroon van het nieuwe concept is de BBB.Academy. Wij als Bluegg zijn bijzonder trots dat wij onze unieke expertise kunnen gaan inzetten voor het horecalandschap in de Benelux.”

Meer informatie:

Wilt u ook participeren in de BBB.Academy? Of wilt u meer weten over het cursusaanbod? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Erik Stroink | Product Manager Horecabeurzen| e.stroink@mecc.nl  |  +31 (0)43 38 38 339 | www.mecc.nl

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

BBB Maastricht

BBB Academy

Het weer in Limburg
maandag 25 oktober 09:21 Zwaar bewolkt Maastricht 6.7 °C ZZW 3 Min: 3 Max: 12
Evenementen