Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Grote partij vermoedelijk verdovende middelen aangetroffen
woensdag 20 juli 13:45

Naar aanleiding van een onderzoek naar handel in verdovende middelen heeft de politie dinsdagmiddag in een loods aan de Sint Gerardusweg een partij van bijna zeventig kilogram aan vermoedelijke heroïne in beslag genomen.

Agenten doorzochten in kader van het onderzoek de loods waarna zij de grote hoeveelheid waarschijnlijk verdovende middelen aantroffen. Daarnaast werden twee woningen op andere locaties in Maastricht doorzocht. Op een van deze adressen werden versnijdingsmiddelen en inbrekerswerktuig aangetroffen. Er zijn geen aanhoudingen verricht, maar de politie sluit niet uit dat deze nog volgen in het lopende onderzoek.

Getuigenoproep:

Getuigen die informatie hebben over verdachte activiteiten bij de loods in de afgelopen periode, worden vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900 – 88 44 of indien gewenst geheel anoniem via 0800-7000.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Aanhouding

Verdovende middelen

Het weer in Limburg
woensdag 20 januari 08:47 Zwaar bewolkt Maastricht 7.6 °C ZZW 5 Min: 5 Max: 9
Evenementen