Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nominatie Internationale kunstprijs en expositie in New York voor Andrea Beckers
donderdag 15 september 11:00

Andrea Beckers (Maastricht, 1994) is naast docent kunst (portret)fotograaf. Voor haar fotowerk is ze genomineerd voor de prestigieuze internationale ‘Kunst heute Award’. Deze prijs wordt jaarlijks in november in München uitgereikt.

Na enkele succesvolle nationale exposities en publicaties ontving ze een uitnodiging voor het houden van een solo-expositie in galerie ‘Artifact’ in New York, Manhattan. Deze vermaarde galerie bezit een uitgebreide klantenkring, waaronder Hollywoodsterren, musea en multinationals zoals Microsoft en American Express.

Andrea Beckers (1994), geboren in Nederland, Maastricht,  is afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving en Educatie. In 2015 deelde ze haar passie voor portretfotografie in haar eigen bedrijf.

Andrea's interesse ligt hierbij voornamelijk bij het maken van portretten. Deze portretten bewerkt ze met de hand met gebruik van mixed media. Haar inspiratie komt voort uit de gedachtegang van jongeren, ze zijn bezig met hoe zij gezien worden en stellen zich dan ook vaak de vraag: ‘hoe ziet de ander mij?’. De gedachten die op deze vraag volgen kunnen hypnotiserend zijn, je gaat er volop in geloven, je hier naar gedragen met als gevolg dat jouw werkelijke persoonlijkheid vervaagt. Er vormt zich een gevangenheid binnen deze verzonnen persoonlijkheid.

In haar werk zie je de constante beweging, opvolging en verandering van deze gedachten terug komen.

Zie ook:  http://www.andreabeckersfineartanddesign.com/

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kunst heute Ward

fotografie

Het weer in Limburg
woensdag 17 juli 18:49 Zwaar bewolkt Maastricht 23.3 °C ONO 2 Min: 11 Max: 23
Evenementen