Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Opening vierde hockeyveld op Sportpark Geusselt
maandag 10 oktober 08:15

Het 4e hockeyveld op Sportpark Geusselt is zaterdagmiddag feestelijk geopend door wethouder Sport en Recreatie; Jim Janssen. Na de openingshandeling vond er een clinic plaats voor de jongste jeugd van de Maastrichtse hockeyclub (MHC), door Bovelander Clinics. Sportpark Geusselt is uitgebreid met een vierde hockeyveld vanwege de groei van de Maastrichtse hockeyclub. Door de aanleg van het 4e hockeyveld heeft MHC de mogelijkheid om volledig te voorzien in hun behoefte ten aanzien van trainingen en wedstrijden.

Naast de realisatie van het 4e hockeyveld is ook het bestaande semi-waterveld omgebouwd naar een volledig waterveld. Het park beschikt nu over vier volwaardige speelvelden te weten; twee watervelden, het nieuwe semi- waterveld en het zandveld. Alle velden hebben de hoogwaardige uitstraling en een onderhoudsniveau dat past binnen het concept multifunctionele sportparken. Het 4e hockeyveld is voorzien van wedstrijdveldverlichting inclusief benodigde beregeningsinstallatie. Ter bescherming van de naastgelegen parkeerplaats van het Geusseltbad is een grondwal aangelegd met daarop ballenvangers. De resterende ruimte is ingevuld met een natuurgras trapveld.

De meisjes van de MHC5 namen het op het nieuwe veld op tegen de meiden van HC Scoop4 en koploper Scoop ging er ook nu weer met de drie punten vandoor en behaalde haar 5e overwinning ( 0-8) op rij en staat hierdoor nog altijd op de 1e plek in hun poule.

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Geusseltpark

Hockey

Maastrichtse Hockey Club

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:34 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.6 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen