Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Getuigen gezocht van snelkraak bij sportzaak
dinsdag 11 oktober 10:15

De politie zoekt getuigen van een snelkraak die dinsdagochtend werd gepleegd bij een sportzaak aan de Dorpstraat in de wijk Heer te Maastricht.

De eigenaar van de winkel woont naast de zaak en werd rond 3.30 uur wakker van harde klappen en glasgerinkel. Toen hij poolshoogte nam bleek een onbekende man de sportwinkel te zijn binnengedrongen door de toegangsdeur te forceren. Bij die poging sneuvelde tevens de gehele etalageruit.

Tweede dader

Terwijl de man in de zaak bezig was stond een tweede dader vermoedelijk op de uitkijk. Met kleding uit de zaak dingen de daders er na de kraak op een brommer vandoor in de richting van de Rijksweg. Een van de mannen had een fors postuur en droeg een gewatteerde jas.

Getuigen

De politie roept getuigen van deze snelkraak of mensen die meer weten op om contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of politie.nl/melden. Anoniem informatie delen kan ook: 0800-7000.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Getuigen gezocht

sportzaak

snelkraak

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 04:12 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 6.6 °C ZZO 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen