Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Heropening Cruyff Court Wyckerpoort
vrijdag 21 oktober 11:00

Zo’n 10 jaar na de opening van het Cruyff Court Maastricht is het veld intensief gebruikt en daarom onlangs gerenoveerd. De toplaag werd vernieuwd en de hekwerken zijn aangepast om geluidshinder te beperken. De heropening werd afgelopen woensdag 19 oktober samen met de buurt gevierd.  

Voordat wethouder Jim Janssen middels een forse aftrap richting doel het vernieuwde Cruyff Court officieel  opende hadden de kinderen van BS de Letterdoes zich er al een hele morgen intensief bezig gehouden tijdens een sportdag. 

De wethouder vroeg de kinderen of ze wisten wie Johan Cruyff was en waar hij ooit voetbalde en trainer was. Een stormvuur van antwoorden was het resultaat, waaruit nog maar eens bleek hoe groot de impact is van ‘Nummer 14’. 

Ondanks het miezerige weer was het enthousiasme van de kids enorm en werd er op het gehele plein volop gesport. Na de opening speelden studenten, leden van het Dutch Streetcup Team Maastricht en de jeugd nog een demonstratiewedstrijd.  Ook gaven enkele MVV spelers deze middag acte de présence.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

voetballen

Cruyff Court

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:02 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.8 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen