Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Mantelzorgers in het zonnetje op Dag van de Mantelzorg
donderdag 10 november 17:00

Vanwege de Dag van de Mantelzorg vandaag hebben de gemeente Maastricht en Steunpunt Mantelzorg daarom 33 mantelzorgers een bloemetje gegeven voor hun inzet.

Deze mantelzorgers werden hiervoor aangemeld door hun vrienden, familie of diegenen die zij mantelzorg verlenen. Wethouder Gerats bracht twee van deze mantelzorgers een bezoek: 'Mantelzorgers zetten zich belangeloos in voor hun vrienden, bekenden of buurtgenoten. Dat verdient een compliment. Ik ben daarom blij dat we een aantal van hen in het zonnetje hebben kunnen zetten!'

Mantelzorgvriendelijke bedrijven

Envida, Rijkswaterstaat en Annex kregen in juli al een prijs van de gemeente Maastricht in het kader van de actie 'Attentie voor een Attentie'. Zij kregen deze prijs omdat hun medewerkers ze hadden voorgedragen als 'mantelzorgvriendelijk' bedrijf.

Foto: Wethouder Gerats reikte het bloemetje uit aan mantelzorger Anita (rechts) en aan Annemie, die zelf vroeger ook mantelzorger was. Gertie de Veen (uiterst links), directeur van Steunpunt Mantelzorg Zuid was ook aanwezig.

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Dag van de Mantelzorg

Het weer in Limburg
zaterdag 26 september 14:42 Zwaar bewolkt Maastricht 13.1 °C NW 2 Min: 5 Max: 16
Evenementen