Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Opening Pop-Up Pop-In ArtShop Kunstproeven
maandag 21 november 12:45

Aan de Boschstraat 65 in Maastricht opent op vrijdag 26 november ‘Pop-up Pop-in ArtShop Kunstproeven’. Een inspirerende laagdrempelige galerie met betaalbare moderne kunst en daarnaast design, sieraden en unieke kunstcadeaus. Galeriehoudster Liliane Konings vroeg een twaalftal kunstenaars en designers om speciaal voor de feestmaand een reeks producten te ontwerpen en vervaardigen die voor prettige prijzen kunnen worden aangeboden. Kunstproeven noemt ze ‘handmade treasure goods for the holidays’. De galerie zal er tot en met 23 december geopend zijn.

Galerie Kunstproeven vond zijn oorsprong op de Kruisstraat in Stein. De galerie groeide echter uit haar jasje, zodat het na vijf jaar tijd werd voor een volgende stap. Liliane Konings zoekt sindsdien naar een grotere ruimte op een bijzondere plek in Maastricht, waar ze haar eigen(wijze) filosofie en unieke concept nog meer en beter kan uitdragen. Nu deze plek nog niet is gevonden, organiseert ze op verschillende plaatsen art events. Zo was er in oktober in Urmond het kunstevent ‘Kunstproeven at the Atrium’.

Op 10 december organiseert de galerie een creatieve workshop. Tijdens deze workshop maakt ieder, onder leiding van Liliane Konings in haar atelier, van een boomstammetje, oude boeken en recycle materialen, een alternatieve kerstboom.

Pop-up pop-in ArtShop Kunstproeven is geopend van vrijdag 26 november tot zaterdag 24 december op woensdag tot en met zaterdag van 11 tot 18 uur en op zondag van 12 tot 17 uur. Meer informatie over de pop-up galerie en de workshop is te lezen op www.kunstproeven.nl.

De deelnemers:
Ankie Pauly _collages
Gerty Bongers  _handmade treasure goods for the holidays
Germa Snakkers ‘BBBaG’ _leather [recycled] bags & aprons
Helmi Coenders _handmade treasure goods for the holidays
Ilse Konings ‘Fancy Fleece’  _unique handmade pillows _artcards
Jenny Roost _rings _art-boxes
Josine Meulenberg-Verdonschot _ceramics _paper-maché
Lief van Himbeeck _jewelry _porcelain
Liliane Konings _paintings _digital paintings _ artful gifts
Marian Bonnemayers _ceramic artworks
Mariana Ciliberto ‘Florcita’ _ceramic bowls/cups _postcards
Mia America ‘ArteMia’ _ ceramic artworks
Nicole Geilen =NIC _upcycling

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

pop-up shop

Het weer in Limburg
woensdag 20 januari 07:05 Zwaar bewolkt Maastricht 7.6 °C ZZW 5 Min: 5 Max: 9
Evenementen