Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Getuigen van aanrijding auto met fietser gezocht
zondag 27 november 08:30

De politie zoekt getuigen van een aanrijding zaterdagmiddag waarbij een fietser gewond raakte. De auto die hierbij betrokken was is na de aanrijding doorgereden.

Rond 11.30 uur was er op de hoek van de professor Nijpelsstraat met de Professor Cobbenhagenstraat een aanrijding tussen een fietser en auto. De auto reed na deze aanrijding door, terwijl de 65-jarige fietser uit Maastricht gewond achter bleef op straat. Het slachtoffer is met een hoofdwond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de aanrijding en in het bijzonder de hierbij betrokken auto en bestuurder.

Getuigenoproep

De politie deed na de doorrijding via Burgernet een oproep naar ongeveer 2.000 deelnemers in de directe omgeving om uit te kijken naar de weggereden auto. Dit is een donkerkleurige SUV van het merk Volkswagen. Een gedeelte van het mogelijke kenteken is bekend bij de politie. Deze oproep leverde dusver enkele bruikbare tips op, die worden meegenomen in het onderzoek.

Was u getuige van dit incident? Heeft u informatie over gezochte auto? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44 en help om deze zaak op te lossen.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Getuigen gezocht

aanrijding

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 04:06 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.5 °C Z 1 Min: 4 Max: 15
Evenementen