Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Edwin Hermans nieuwe hoofdtrainer RKSV HEER, seizoen 2017-2018
woensdag 07 december 14:30

Het bestuur van voetbalvereniging RKSV Heer uit Maastricht is zeer trots te kunnen mededelen dat de club overeenstemming heeft bereikt met Edwin Hermans als hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018.  

Edwin Hermans (Goirle, 23 mei 1974) woonachtig in Maastricht en werkzaam bij Cardimed, is getrouwd met Caroline en ze hebben drie kinderen: Kay, Pleun en Daantje.  Edwin is in het bezit van het hoogste trainersdiploma, Coach Betaald Voetbal en als voetballer actief geweest bij PSV, FC Eindhoven, FC Volendam, MVV Maastricht, Fortuna Sittard, de Graafschap en Willem II. 

Na zijn actieve carrière startte Edwin zijn trainersloopbaan bij Willem II en later vervolgde hij deze bij MVV Maastricht. De afgelopen twee seizoenen stond Hermans aan het roer bij vv SCM.  Hij is een trainer met een enorme passie voor voetbal, iemand met een heldere sportieve en sociale visie. 

Het bestuur en de technische commissie zijn van mening dat Edwin dé juiste persoon en trainer is om de club verder te helpen in het realiseren van haar sportieve ambities. Edwin Hermans volgt vertrekkende trainer Eric Marees op die er mede voor zorgde dat RKSV Heer de voorbijgaande twee seizoen kampioen werd en zodoende nu uitkomt in de 2e klasse.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

RKSV Heer

Edwin Hermans

Het weer in Limburg
maandag 21 januari 11:09 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -3.7 °C ZZW 2 Min: -8 Max: 3
Evenementen