Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Geld buitgemaakt bij gewapende overval
zondag 18 december 12:00

Bij een gewapende overval op het Berkelplein in Valkenburg zijn zaterdagavond een man en een vrouw beroofd van een aanzienlijk geldbedrag.

Het tweetal dat rond 22.00 uur geld wilden storten bij een bank, stond plotseling oog in oog met twee mannen. De twee verdachten bedreigden zowel de man en de vrouw als een passant met een vuurwapen. Nadat zij het geld bemachtigd hadden, stapten de overvallers in een gereedstaande auto en gingen ervandoor. Het gaat vermoedelijk om een donkergrijze Audi A6 stationwagen voorzien van Duitse kentekenplaten.

Heeft u iets gezien?

De politie is dringend op zoek naar mensen die wellicht informatie hebben die de politie kan helpen de daders van deze gewapende overval op te sporen. Mogelijk heeft iemand de auto vlak voor of direct na de overval gezien. Graag wil de politie met deze mensen spreken. U kunt telefonisch contact opnemen met de politie op 0900 8844. Als u liever anoniem informatie wil doorgeven dan kan dat ook via Stichting M., te bereiken op 0800 7000.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Valkenburg

Getuigen gezocht

gewapende overval

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:53 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.5 °C Z 1 Min: 4 Max: 15
Evenementen