Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Verdachte onwel na aanhouding
dinsdag 20 december 16:30

Bij de aanhouding van een verdachte man dinsdagmiddag in het winkelcentrum de Brusselsepoort is deze man onwel geworden. Hij is na reanimatie naar het ziekenhuis gebracht.

Na een melding dat een man verdacht gedrag vertoonde in het winkelcentrum, ging een patrouille ter plaatse. Deze patrouille, die bestond uit een politieagent en een lid van de Koninklijke Marechaussee, spraken de man, die gesignaleerd bleek te zijn, aan. De man reageerde plotseling agressief en haalde onverwacht uit naar de Marechaussee. De beide opsporingsambtenaren probeerden hem daarop onder controle te krijgen, waarbij pepperspray werd gebruikt. Zij kregen daarbij hulp van een aantal omstanders. Tijdens de aanhouding raakte de verdachte man onwel en werd een ambulance opgeroepen. Hij werd gereanimeerd en meegenomen naar het ziekenhuis.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Aanhouding

Winkelcentrum Brusselsepoort

Het weer in Limburg
woensdag 21 oktober 20:10 Zwaar bewolkt Maastricht 18.7 °C ZZW 5 Min: 12 Max: 19
Evenementen