Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Herdertjestocht Heugem-Randwijck op Kerstavond
woensdag 21 december 10:30

Onder de titel Kerstmis voor de allerkleinsten in Heugem-Randwijck, vertrekt er zaterdag 24 december vanaf La Valence aan de Gronsvelderweg in Heugem om 17.00 uur een grote stoet van kinderen en hun ouders met lichtjes en lampionnen richting parochiekerk. 

Het thema dit jaar is "De koningen van verre ...". Samen met de koningen en hun kameel gaan de kinderen, verkleed als engel of herder, op weg naar het kerstkind. Via de mooi verlichte straten in de dorpskern passeren zij de herders bij hun kampvuur om te eindigen in de St. Michaëlskerk waar de kinderen een kaarsje plaatsen in de speciale kerstboom. Hier volgt een samenzijn rondom Jozef, Maria en het Kerstkind. Langs de route en in de kerk worden kerstliederen gespeeld door de harmonie St. Michaël.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kerstavond

Heugem-Randwijck

La Valence

Het weer in Limburg
zaterdag 23 januari 17:20 Zwaar bewolkt Maastricht 4.7 °C ZO 1 Min: 1 Max: 5
Evenementen