Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Volg het Poëzieparcours met als thema Humor
woensdag 04 januari 14:30

Onder het motto ‘een wandeling door Maastricht van gedicht tot gedicht’ kunt u van 3 januari t/m 2 februari 2017 een Poëzieparcours volgen langs Centre Céramique, een aantal boekhandels, antiquariaten en winkels.

In aansluiting bij het landelijk thema is humor deze editie de leidraad bij de selectie. Als opmaat naar de Gedichtendag laten de deelnemers, als kenners bij uitstek, voor het elfde jaar een bekend gedicht in de etalage zien.

Boekenlegger met route is vanaf 3 januari gratis verkrijgbaar bij de klantenservice van Centre Céramique en andere deelnemers: Librairie Stille, Ruyters & De Koning Wijn en Antiek in Wieck, Stijl Wyck, Galerie Amarna, Darq: an amazing chocolate & coffee experience, Drukkunstmuseum, De Boekenwurm, Alley Cat bikes & coffee, Gezondheidswinkel Balsemien, Boekhandel Dominicanen, Lampada, De Tribune, Bloemsierkunst Baccara, Kunstlokaal Maastricht/Galerie Dis, Universiteitsbibliotheek.

Meer informatie: www.maastrichtboekenstad.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

gedichtendag

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:15 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.9 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen