Home > Nieuwjaarsconcert 70-jarige Wieker Fanfare Sint Franciscus

Nieuwjaarsconcert 70-jarige Wieker Fanfare Sint Franciscus

jan 20, 2017 | Maregio

Het jaarlijks nieuwjaarsconcert van de Wieker Fanfare Sint Franciscus, die dit jaar haar 70-jarig jubileum viert, vindt plaats op zaterdag 21 januari.

Dit is tevens het eerste nieuwjaarsconcert onder begeleiding van dirigent Hub Nickel, die sinds maart de muzikale leiding heeft over het fanfare orkest. ‘We hebben deze keer opzettelijk gekozen voor een andere invulling van het Nieuwjaarsconcert. Zo is er gekozen voor een verfrissende en verrassende locatie, en ook op muzikaal gebied hebben we er een nieuwe draai aan gegeven. Het belooft een gezellige, muzikale avond te worden met als thema: ‘Mission: Impossible’…Laat u verrassen!’, aldus Hub Nickel.

Deze avond zal gepresenteerd worden door het duo ‘De Knöppele’, al meer dan 10 jaar een bekende verschijning op de Limburgse TV. Het concert zal plaatsvinden in het café van het Bonnefantenmuseum, Ipanema (Avenue Ceramique 250, ingang aan de kant van de Maas). U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur; het concert begint om 19.00 uur. De toegang is geheel gratis. Na het concert wordt gezamenlijk een toost uitgebracht op het nieuwe muzikale jaar.

De leden en het bestuur van Wieker Fanfare Sint Franciscus hopen u te mogen begroeten tijdens deze gezellige en muzikale avond!