Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastricht wint Zoover Award voor Beste Stedentrip Nederland
donderdag 26 januari 07:30

Nederlanders zijn nog steeds fan van Maastricht als het gaat om een stedentrip in eigen land. De Limburgse stad krijgt de Zoover Award voor Beste Stedentrip Nederland met een 9 als gemiddeld waarderingscijfer! Vorig jaar ontving Maastricht ook de Zoover Award, toen met een 8,8. 

Wethouder voor Economie John Aarts nam de Zoover Award in ontvangst en is daar uiteraard enorm trots op. ‘Het is geweldig dat bezoekers onze stad zo goed blijven waarderen en dat het zelfs elk jaar beter wordt!’ En waarom Maastricht zo onweerstaanbaar is? ‘De stad is dankzij haar jonge universiteit en internationale karakter een kleurrijke ontmoetingsplek. Verschillende culturen en nationaliteiten komen hier samen’, aldus de wethouder. 

De Zoover Award voor Beste Stedentrip is gebaseerd op Zoover.nl beoordelingen van alle Nederlandse steden. Er is gekeken naar de algemene waardering, het uitgaansleven, de cultuur, omgeving en sfeer. Hiervoor zijn ruim 200.000 beoordelingen uit 2016 bestudeerd.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Zoover

Zoover Award

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:59 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.5 °C Z 1 Min: 4 Max: 15
Evenementen