Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Getuigen mishandeling gezocht
dinsdag 28 februari 08:30

De politie is op zoek naar mensen die op zaterdag 25 februari getuige zijn geweest van een mishandeling op de Boschstraat.

Die dag werd een man rond 06.00 uur door een groep personen mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij onder meer letsel aan zijn hoofd op. Kort na de mishandeling hield de politie twee mannen en een vrouw aan. Zij variëren in leeftijd van 27 tot 30 jaar.

Meer getuigen gezocht

Inmiddels heeft de politie met enkele getuigen gesproken, maar bekend is dat meer mensen getuige zijn geweest van de mishandeling. Graag wil de politie ook met hen in gesprek. Getuigen kunnen contact met de politie opnemen via 0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting M, telefonisch te bereiken op 0800 7000. Hier kunt u informatie kwijt zonder dat uw gegevens worden genoteerd.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Mishandeling

Getuigen gezocht

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 02:23 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.1 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen