Home > Nieuw seizoen, nieuwe e-bikes Ontdek de e-bike!

Nieuw seizoen, nieuwe e-bikes Ontdek de e-bike!

mrt 2, 2017 | Maregio

Een nieuw fietsseizoen staat weer voor de deur. Tijd voor Ontdek de e-bike om nieuwe e-bikes te introduceren, zodat u extra kunt genieten van de heerlijke lentedagen. De probeerpoule met e-bikes is volledig vernieuwd. Woont of werkt u in Maastricht? Kom dan gratis proberen! Van 9 maart tot 6 april zijn er tijdelijk extra e-bikes beschikbaar, dus profiteer nu snel van deze actie!

Vanaf  9 maart 2017 zijn de nieuwe e-bikes beschikbaar bij het uitgiftepunt Cycle Center, Sint Gerardusweg 40 in Maastricht. Met de nieuwe probeerpoule spelen we in op de ontwikkelingen op de markt, u probeert een e-bike die helemaal van deze tijd is.

Nieuw aanbod

Het gebruik van de e-bike neemt toe. Inmiddels is er een enorm divers aanbod. Daarom is de probeerpoule van Ontdek de e-bike nu helemaal vernieuwd. Zodat de e-bikes een goede afspiegeling zijn van de mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Naast de nieuwe e-bikes zijn er ook nieuwe speedbikes waarmee u tot 45 km per uur kunt fietsen.

Hoe werkt het?

Via onze actie Ontdek de e-bike kunt u gratis 1 week een e-bike proberen als u woont of werkt in Maastricht. De reserveerperiode loopt altijd van donderdag tot donderdag. U haalt de e-bike zelf op bij ons uitgiftepunt Cycle Center, en brengt hem daar ook weer terug.

Aanmelden

Wilt u een keer ervaren hoe het is om met een e-bike te reizen of overweegt u een e-bike aan te schaffen? Meld u eenvoudig aan via http://www.ontdekdeebike.nl/uitgiftepunt  en probeer de nieuwste typen e-bikes. Op de website kunt u direct een e-bike of speedbike reserveren. Voor meer informatie of om ervaring op te doen, kunt u ook terecht bij de rijwielhandelaar bij u in de buurt.