Home > Maak ‘Positieve Pillen’ met D66-Tweede Kamer kandidaat Franca Eurlings – Tonnaer

Maak ‘Positieve Pillen’ met D66-Tweede Kamer kandidaat Franca Eurlings – Tonnaer

mrt 9, 2017 | Maregio

Franca Eurlings-Tonnaer [#PositievePolitiekePionier] maakt ‘positieve pillen’, voorzien van een wens voor de politiek. Franca is kandidaat Tweede Kamerlid voor D66 en hoort graag welke wens u heeft voor de politiek. Ze nodigd iedereen met een wens uit om een eigen ‘positieve pil’ te komen maken in haar pop-up store 11 maart in het Mosae Forum. De eerste 150 bezoekers ontvangen een persoonlijk aandenken. Samen met het campagneteam verzamelt Franca de wensen in de politieke pop-up store en op haar website: www.stemfranca.nl 

Het pillenteam start om 10.30 uur in de politieke pop-up store in het Mosae Forum te Maastricht met het verzamelen van de wensen en maken van de ‘positieve pillen’. Elke wens wordt op een bord geschreven. Iedereen mag met de wens en de ‘positieve pil’ op de foto, waardoor de wens ook wordt vastgelegd. U krijgt zowel de  ‘positieve pil’ als de fotoprint van uw wens mee. 

De ‘positieve pillen’ actie is een onderdeel van haar campagne richting de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Franca Eurlings-Tonnaer staat op plaats 26 van de kandidatenlijst van D66. Franca Eurlings: “In de politiek wordt te veel geklaagd over wat er fout gaat. Ik vind het belangrijk het goede voorbeeld te geven en met een positieve blik naar toekomst te kijken: hoe kan het wel?”