Home > Foute lezing Rob Hoogland & Arthur van Amerongen bij boekhandel Dominicanen

Foute lezing Rob Hoogland & Arthur van Amerongen bij boekhandel Dominicanen

mrt 9, 2017 | Maregio

Rob Hoogland & Arthur van Amerongen geven op vrijdag 10 maart om 17.00 uur een lezing bij Boekhandel Dominicanen over Het Grote Foute Jongens Boek.  

De populaire columnisten Rob Hoogland (De Telegraaf) en Arthur van Amerongen (de Volkskrant, HP/De Tijd) hebben samen Het Grote Foute Jongens Boek geschreven. Op vrijdag 10 maart geven zij om 17.00 uur een lezing bij boekhandel Dominicanen. Net als in hun bestseller passeren deze middag alle denkbare onderwerpen de revue: de wereld van de media, voetbal, de grachtengordel, meisjes, politiek, drank & drugs, literatuur en meer. 

Het Grote Foute Jongens Boek 

Rob Hoogland (Telegraaf) en Arthur van Amerongen (Volkskrant) vertegenwoordigen twee verschillende werelden, maar hebben toch veel gemeen: humor, spitsvondigheid en maling aan politieke correctheid. Zij zeggen onverbloemd wat zij vinden en passen daarbij vaak het stijlmiddel van de satire toe. Rob en Arthur leerden elkaar al chattend beter kennen op Facebook, zochten elkaar daarna regelmatig op en besloten toen tot een unieke samenwerking, die heeft geresulteerd in Het Grote Foute Jongens Boek. 

Mark Rutte 

Onze premier schreef het voorwoord. Hierin benadrukt Mark Rutte de unieke samenwerking tussen Arthur van Amerongen en Rob Hoogland: ‘Dat een Volkskrant- en een Telegraafcolumnist samen een boek schrijven, dat is net zoiets als een Ajax- en een Feyenoordsupporter die samen een feestje geven, of de PvdA en de VVD die samen een kabinet vormen.’

Het Grote Foute Jongens Boek (€ 19,99) is verschenen bij Pepper Books. De lezing bij boekhandel Dominicanen (Dominicanerkerkstraat 1) in Maastricht is gratis toegankelijk.