Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Programma Dobbel Zjubilei Garderizzjemint ‘De Kachelpiepers’
dinsdag 14 maart 14:30

Het hoogtepunt van het Dobbel Zjubilei van Garderizzjemint ‘’ De Kachelpiepers” zal op zaterdag 25 maart haar hoogtepunt beleven. Dit gebeurt door een Treffen tussen bevriende verenigingen in de binnenstad van Maastricht. 

Vanaf 12.30 uur zal op het plein voor het Stadhuis, aan de Markt, een presentatie plaatsvinden van De Kachelpiepers en de door hun uitgenodigde verenigingen. Medewerking verlenen o.a. De Tempeleers, De Pottemanne, Reuzengilde Gigantius. Ook zal de Prinsejarde Vaols deelnemen aan dit treffen. Na de officiële opening door Gouverneur T. Bovens zullen de diverse verenigingen zich presenteren aan het publiek en de jubilerende Kachelpiepers. Het programma eindigt rond 14.00 uur. 

Vanaf de Markt zullen de deelnemers in een kleine rondtocht vertrekken richting Sterzaal aan de Bredestraat in Maastricht. In De Sterzaal is tussen 15.30 uur en 16.30 uur gelegenheid om De Kachelpiepers tijdens een receptie te fêteren. Verenigingen die deel willen nemen aan de receptie moeten zich van te voren aanmelden via: kretser@kachelpiepers.nl

Oud Leden van Garderizzjemint “De Kachelpiepers” worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan dit Treffen. Ze worden verwacht om 11.11 uur bij het Schutterslokaal aan de Brusselsestraat in Maastricht. Oud-Leden die mee gaan moeten zich wel van te voren aanmelden bij de Kachelpiepers.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:08 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.8 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen