Home > Politieke jongerenorganisaties organiseren jongerendebat

Politieke jongerenorganisaties organiseren jongerendebat

apr 12, 2017 | Maregio

De politieke jongerenorganisaties JOVD Limburg, Jonge Democraten Limburg, CDJA Limburg en Jonge Socialisten Limburg, organiseren op donderdag 13 april aanstaande een openbaar Lagerhuisdebat in de raadzaal in Maastricht, van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Tijdens dit Groet Mestreechter PJO Debat kruisen jongeren uit Maastricht, en zij die Maastricht een warm hart toe dragen, onder bezielend voorzitterschap van burgemeester Penn- te Strake van Maastricht de verbale degens over actuele thema’s. Vanzelfsprekend zijn ook juist niet-leden van politieke partijen van harte welkom mee te komen doen.

“Na maanden vol campagnes met allemaal Haagse kopstukken is het nu tijd voor de Mestreechter jeugd,” aldus de jonge politici. “Het gaat er om dat we jongeren bij elkaar brengen. Dat we ons eens een avond goed ammesere, om het op zijn Mestreechs te zeggen.” Iedere jongere, ook de oudere jongeren en zij die jong van geest zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze avond of om te komen kijken hoe jong Maastricht het er van af brengt. Aan het eind van de avond zal een vakkundige jury een winnaar uitroepen en belonen met een trofee.