Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
De Finale van Miss Teen & Miss Beauty of Limburg 2017 op 13 mei
woensdag 10 mei 15:00

Op 4 maart 2017 barste de strijd voor de titel van Miss Teen & Miss Beauty of Limburg 2017 weer los. Dames uit alle windstreken van Limburg hebben tijdens de casting alles uit de kast gehaald om te laten zien dat zij de enthousiaste, slimme, representatieve en spontane Miss Teen & Miss Beauty of Limburg zijn.
De dames zijn door een jury vakkundig beoordeeld en uiteindelijk is er een selecte groep finalisten gekozen. Deze finalisten zijn door een uitgebreid traject gegaan, bestaande uit catwalk training, fotoshoots, bootcamps en workshops waarmee ze zijn klaargestoomd voor de finale van Miss Teen & Miss Beauty of Limburg 2017.
 

Zaterdag 13 mei 2017 is het moment van de waarheid voor de 24 prachtige finalisten, dan is het moment waar ze keihard voor hebben getraind: DE FINALE in de Polfermolen te Valkenburg. De finale bestaat uit een aantal verschillende onderdelen, waaronder een uitvoering van een choreografie, een bikinironde en een gala ronde. Buiten de voorgenoemde rondes zullen de finalisten tijdens de gehele show hun beste beentje voor moeten zetten. Er is maar 1 titel voor DE Miss Teen of Limburg 2017 en DE Miss Beauty of Limburg 2017 te vergeven.


De Miss Teen & Miss Beauty of Limburg die worden gekozen gaan het opnemen tegen de andere provinciale finalisten van Nederland voor de felbegeerde titel Miss Teen & Miss Beauty of the Netherlands 2017 zullen strijden in de landelijke finale in september. Afgelopen jaar heeft onze eigen Miss Beauty of Limburg, de titel Miss Beauty of the Netherlands 2016 weten te winnen. Inmiddels heeft ze Nederland vertegenwoordigd in meerdere internationale verkiezingen!

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Miss Beauty Limburg 2017

Polfermolen Valkenburg

Het weer in Limburg
zaterdag 24 augustus 04:47 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 13.4 °C OZO 1 Min: 13 Max: 28
Evenementen