Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Finalewedstrijd Roda JC – MVV zondag 28 mei live op groot scherm in stadion De Geusselt
woensdag 24 mei 08:15

MVV Maastricht speelt zondag 28 mei de return in de finale van de Play-Offs tegen Roda JC. Een ongekend spannende wedstrijd met als inzet promotie naar de Eredivisie. Zo’n 1.000 MVV-aanhangers maken zondag de (korte) trip richting Kerkrade om in het uitvak van het Parkstad Limburg Stadion plaats te nemen. Daarmee is het uitvak volledig gevuld.

Voor alle andere MVV-aanhangers die deze wedstrijd absoluut niet willen missen, zorgt MVV Maastricht zondag a.s. met dank aan Fox Sports, dat de beslissende wedstrijd in de finale van de Play-Offs LIVE te bekijken is vanuit Stadion de Geusselt.

Vanaf 13.30 uur gaat Stadion de Geusselt open. Er zijn in totaal 5.000 plaatsen beschikbaar. Tevens opent Veer zien MVV enkele cateringpunten in het stadion.

Kaartverkoop vindt plaats zondag aan de kassa (v.a. 13.15 uur). Online start de kaartverkoop voor deze happening op vrijdag 26 mei (9.00 uur).

Prijzen

Jeugd t/m 12 jaar € 2,50

MVV 1902 seizoenkaarthouders € 2,50

Reguliere MVV-seizoenkaarthouders € 5,-

Overige € 7,50

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jupiler-league

Stadion De Geusselt

Eredivisie

Het weer in Limburg
woensdag 21 oktober 20:32 Zwaar bewolkt Maastricht 18.6 °C ZZW 4 Min: 12 Max: 19
Evenementen