Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Dag van de Architectuur op zaterdag 17 juni
vrijdag 16 juni 12:30

Tijdens de Dag van de Architectuur (17 juni) met als thema dit jaar ‘Stad in beweging’, staan in Maastricht op deze dag de deuren open bij een aantal interessante bouwprojecten die dit jaar gerealiseerd zijn of binnenkort opgeleverd worden. De architecten en opdrachtgevers geven graag uitleg over de ontwerpopgave en de uiteindelijke uitvoering van de opdracht.

Architect Han Westelaken zal om 10:30u bij Bureau Europa spreken over Verpleeghuis Larisa, een realisatie van negentig wooneenheden voor met name dementerende ouderen, dat in 2016 de Victor de Stuersprijs won. En actrice Mieneke Bakker speelt een succesvolle architecte die terugkeert naar huis om haar geboortestreek opnieuw uit te vinden in een exclusieve preview van het toneelstuk Ich bau dir ein Schloss.

Te bezoeken zijn: Lumière, Stadhuis (aanmelden is noodzakelijk), Zorgcentrum Larisa, Bureau Europa, Kantoor Elisabeth Strouven Fonds, Sint Lambertuskerk, Basisschool El Habib, Trap ENCIgroeve, Kindcentrum De Geluksvogel en Sporthal de Geusselt. De dag wordt door wethouder Jack Gerats om 16.00 uur afgesloten bij Kumulus waar u nog rustig kunt napraten.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Lambertuskerk

Het weer in Limburg
zondag 24 januari 16:31 Zwaar bewolkt Maastricht 1.5 °C Z 3 Min: 0 Max: 5
Evenementen