Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastricht Sport viert de zomer met ‘Sport Expierence Summer 2017’
vrijdag 14 juli 14:00

Sportief, actief én vooral met veel plezier samen de zomer door. Als het aan Maastricht Sport ligt, zitten we deze zomer niet stil. Onder de noemer ‘Sport Experience Summer’ presenteert het zelfstandige sportbedrijf van de gemeente Maastricht ook dit jaar weer een veelzijdig, actief en gezellig zomerprogramma voor jong en oud.

Voor kinderen in Maastricht is de gehele zomervakantie gevuld met een aaneenschakeling van sport- en spel uitdagingen in het Geusseltbad, het Geusseltpark en op andere locaties in de stad. Volwassenen en senioren kunnen kennismaken met een nieuwe sport of hun conditie de hele zomer op peil houden dankzij het aangepaste zomerprogramma.

Sport Experience Summer Kids
De Sport Experience Summer staat garant voor een actieve en sportieve invulling van de vakantie. Het is tevens een leuke manier om met andere kinderen en nieuwe sporten in aanraking te komen. Het sportprogramma voor kinderen start in de eerste week van de zomervakantie, van maandag 17 juli t/m donderdag 20 juli, met de ‘Summer Experience Sportweek’. Een week waarin kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kennis kunnen maken met bekende en nieuwe sporten, denk aan voetbal, free-/ obstaclerunning en mountainbike. Deze sportweek wordt gevolgd door een hockeykamp, het ‘Maak kennis met tennis’ kamp, een sportief kidsevent voorafgaand aan de Ridderronde, de MVV Soccer Bootcamp en een Basketbalspeelweek in de andere weken van de vakantie. Aanmelden voor één of meerdere activiteiten van de Sport Experience Summer voor kinderen kan heel eenvoudig via www.maastrichtsport.nl.

Zomer animatie in het Geusseltbad
Het Geusseltbad is een van de weinige zwembaden in de omgeving met een speciaal zomer animatie programma gedurende de héle zomervakantie. In de periode van 17 juli tot 27 augustus worden bezoekers verrast met een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud, in en rondom het water.

Elke week (van dinsdag tot en met zondag, tussen 13.00-16.00 uur) kun je in het Geusseltbad terecht voor een afwisselend (animatie)programma. Van de race-en hindernisbaan, klimtoren en water trampoline tot spelactiviteiten en het uitdagende life-guard circuit waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Op de ligweide van het buitenbad is er dagelijks een springkussen voor de kleintjes en tobbedansen of buikschuiven voor alle leeftijden. Iedereen kan meedoen!

Kijk voor de actuele informatie op www.geusseltbad.nl

Volwassenen & Ouderen
Gedurende de zomervakantie wordt een aangepaste vorm van het reguliere sport- en beweegprogramma voor volwassenen en ouderen aangeboden. Zo wordt er yoga en tai chi aangeboden bij de Tapijnkazerne, zijn er bodytrainingen binnen en in de buitenlucht en vinden er wekelijks wandel- en fietstochten plaats vanaf een andere startplek. De meeste van deze activiteiten worden kosteloos aangeboden, voor enkele andere activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Ook in het Geusseltbad vinden allerhande activiteiten plaats.

Houd de websites van Maastricht Sport en Geusseltbad goed in de gaten voor een actueel overzicht van activiteiten.  

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Maastricht Sport

Sport Experience

Het weer in Limburg
donderdag 21 juni 08:38 Zwaar bewolkt Maastricht 16.6 °C W 2 Min: 14 Max: 17
Evenementen