Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Zomer pop-up Galerie Kunstproeven in Maastricht
donderdag 20 juli 08:30

Galerie Kunstproeven zoekt deze zomer Maastricht weer op. Maastricht University was meteen enthousiast over het idee om in het karakteristieke gebouw X aan de Jeker, waar gedurende het jaar studenten uit de hele wereld zich het ondernemerschap eigen maken, in juli en augustus een zomerse pop-up galerie onder te brengen.

Na een weekje hard aanpoten, was het zaterdag 15 juli zover dat de deuren open konden. Het bleek meteen een schot in de roos te zijn; al op de eerste dag genoten honderden mensen met een drankje in de hand van de kunst, design, en toegepaste kunst van verschillende kunstenaars en makers. Daarnaast zijn er trendy woonaccessoires, boeken, handgemaakte treasure goods, high level tweedehands kleding en meer. Op het terrasje aan de Jeker speelde de Maastrichtse band Flinthill bluegrassmuziek. Met hun buren, Het Werkgebouw, Brasserie Tapijn en de Tapijntuin, gaat Galerie Kunstproeven er een heerlijke zomer van maken. Hip & Happening!

Galerie Kunstproeven is tot eind augustus iedere woensdag tot en met zondag van 11 tot 17 uur geopend. Je vindt de galerie op het terrein van de Tapijnkazerne aan de achterzijde van Gebouw X in het stadspark aan de Jeker.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Tapijnkazerne

Galerie Kunstproeven

Het weer in Limburg
donderdag 21 juni 08:36 Zwaar bewolkt Maastricht 16.6 °C W 2 Min: 14 Max: 17
Evenementen