Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Christophe Janssens door MVV gehuurd van KRC Genk
zaterdag 12 augustus 08:30

Verdediger Christophe Janssens wordt door MVV Maastricht dit seizoen op huurbasis van KRC Genk overgenomen. De 19-jarige linkspoot van Belgische komaf stroomde dit kalenderjaar door naar de A-kern van KRC Genk.

Op 16 maart jl. debuteerde Janssens in de UEFA Europa League tegen AA Gent. Janssens is tevens jeugdinternational. Hij kwam al uit voor de U15 t/m de U19 van de Belgische Rode Duivels. Janssens speelde eerder bij Bergen en Club Brugge.

De huur van Janssens door de Maastrichtse club is wederom een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen KRC Genk en MVV Maastricht. Eerder al huurde MVV Matisse Thuys van de Belgische club.

Trainer Ron Elsen over Janssens: “Christophe is een jonge, talentvolle verdediger die uit de voeten kan in het ‘linker verdedigingsblok’. We hebben de nodige informatie over Christophe ingewonnen en hebben hem zelf veelvuldig aan het werk gezien. Voor Christophe is het belangrijk om in de Jupiler League speelminuten te maken, te groeien en op die wijze een brug te slaan naar het niveau Genk 1. Aan hem dan ook om de concurrentie voor het linker verdedigingsblok binnen de MVV-selectie aan te gaan.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jupiler-league

Stadion De Geusselt

Het weer in Limburg
donderdag 21 juni 08:37 Zwaar bewolkt Maastricht 16.6 °C W 2 Min: 14 Max: 17
Evenementen