Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Jarige Stichting Stap voor Stap trakteert
zaterdag 02 september 11:00

De 10-jarige Stichting Stap voor Stap stelt op woensdag 6 september speeltuin Fort Willem gratis open van 10.00 tot 18.00 uur voor kinderen t/m 12 jaar en hun begeleiders. Voor elk kind zal er een kleine versnapering zijn en komt Clown Pipo Pé een bezoek brengen.

Stichting Stap voor Stap houdt zich al 10 jaar bezig met geld te genereren voor doelen waarbij de nadruk ligt op kinderen, zieken en gehandicapten die wel hun basisbehoefte hebben maar middelen missen voor wat extra’s. Het bijzondere van deze stichting is dat zij haar doelen niet steunt met geld maar met producten of diensten. Zo heeft de stichting al kunnen helpen met doelen voor o.a.

Toon Hermanshuis, Ronald Mc Donaldshuis, Oncologiecentrum MUMC+, Kinderafdeling MUMC+, Vorkje Prikken, ’t  Zunneke.

Nu de stichting jarig is trakteert Stap voor Stap op een activiteit voor kinderen om hen eens lekker te laten “ravotten” in een mooie natuurlijke omgeving. Even los van de drukke omgeving spelen met leeftijdsgenoten in Speeltuin Fort Willem .

Speeltuin Fort Willem is gelegen aan de Kastanjelaan 50, 6217 SB te Maastricht

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stichting Stap voor Stap

Het weer in Limburg
dinsdag 19 oktober 14:25 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 16.3 °C ZZW 3 Min: 11 Max: 18
Evenementen