Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Spetterend optreden van Lesoir tijdens Het Parcours
maandag 11 september 13:00

De Maastrichtse band Lesoir die onlangs een wereldwijde platendeal tekende bij het Duitse label Gentle Art Of Music, gaf onder grote belangstelling samen met het Spethsonian Orchestra onder leiding van Manuel Speth tijdens Het Parcours een smakelijk voorproefje van hun op 17 november te verschijnen vierde album ‘Latitude’.

De nummers van het nieuwe album zijn vorig jaar opgenomen in de Sawmills Studios in Groot-Brittanië. Lesoir voegt zich daarmee in een illuster rijtje. Eerder namen grootheden als Muse, Oasis en The Verve al albums op in de studio die enkel per boot bereikbaar is.

Lesoir presenteert haar vierde langspeler "Latitude" op 17 november in progtempel Boerderij Cultuurpodium te Zoetermeer met live strijkers en blazers verzorgd door het 13 koppige Spethsonian Orchestra en een aantal special guests.

Artiesten als ELO, Emerson, Lake and Palmer, Moke, Epica, Yes, Sharon den Adel en Metallica om er maar een paar te noemen gingen Lesoir voor middels een samenwerking met een symfonisch- of strijkorkest.

De voorverkoop voor dit optreden is gestart via http://www.ticketmaster.nl/event/203479

Vanuit het Zuiden zal er een bus worden ingezet. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar: info@lesoirmusic.com .

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Lesoir

Het weer in Limburg
donderdag 22 oktober 15:19 Zwaar bewolkt Maastricht 18.2 °C ZZW 4 Min: 13 Max: 16
Evenementen