Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Laatste expositie in Gebouw M met Artists Crossing Borders
maandag 18 september 12:30

In Gebouw M aan de Tapijnkazerne was afgelopen weekend de expositie “If I had my way I'd tear the building down” van Artists Crossing Borders te bewonderen. Een 25- tal kunstenaars toonden hun werk dat was geïnspireerd op het thema vergankelijkheid.

Deze bijzondere eenmalige tentoonstelling was de eerste expositie in een toekomstige reeks, waarin zowel gevestigde als beginnende kunstenaars een podium krijgen op wisselende locaties.

De deelnemende schilders, keramisten, fotografen en edelsmeden waren afkomstig uit de Euregio en werden vergezeld door verschillende muzikanten en bands.

Een unieke en inspirerende expositie waar tijd was voor het bekijken en bewonderen van kunst in een familiaire sfeer, met live muziek voldoende plek om even tot rust te komen onder het genot van een heerlijk drankje en waar men in gesprek kon gaan met de kunstenaars zelf.

Stichting Artists Crossing Borders heeft als doel om tentoonstellingen op bijzondere en verassende locaties te organiseren in een steeds armer wordend cultureel klimaat. Daarnaast bieden wij een platform waarin hun kennis met elkaar kunnen delen, en hun werk aan een breder publiek kunnen tonen.

Op de hoofdfoto plaats Marie-Jose Comello op uiterst nauwkeurige wijze een onderdeel van haar porseleinen kunstwerk dat vanwege de beperkte ruimte in een kleiner formaat dan gebruikelijk uitgestald werd.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Gebouw M

Artists Crossing Borders

Het weer in Limburg
zaterdag 28 maart 16:09 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 13.2 °C NNO 5 Min: 2 Max: 7
Evenementen