Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Ervaar het boerenleven op de winkelvloer Ontdek het verhaal ‘van gras tot glas’
vrijdag 13 oktober 13:00

100 Campina melkveehouders staan op zaterdag 14 oktober klaar in supermarkten van Albert Heijn om consumenten door heel Nederland te laten beleven waar Campina melk vandaan komt. Met een interactief melkpak nemen de melkveehouders het winkelend publiek mee in hun wereld en vertellen zij het verhaal van ‘gras tot glas’. In Maastricht is de vestiging van Albert Heijn in winkelcentrum De Brusselsepoort een van de vele deelnemers.

Het interactieve melkpak prikkelt alle zintuigen van het winkelend publiek: de consument kan bijvoorbeeld voer voelen, koeien horen en Campina kwark met granola en vers fruit proeven. Op deze manier gaan de Campina boeren het gesprek aan en vertellen zij de consument over zuivelproducten en de passie waarmee zij hun bedrijf runnen.

Samenwerking met Dutch Agri Food Week

Deze landelijke ‘Boer op de Vloer’ actie maakt onderdeel uit van Dutch Agri Food Week. Zowel FrieslandCampina als Albert Heijn is trotse partner van dit initiatief. In heel Nederland staan van 9 tot en met 19 oktober voedsel en gezondheid centraal tijdens de derde editie van Dutch Agri Food Week. Van boer tot voedselproducent, van kok tot wetenschapper, van supermarkt tot overheid; tijdens Dutch Agri Food Week laten zij zien hoe ze werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten van grond tot mond nodig is om dat voor elkaar te krijgen.

Stel je vraag en kom proeven

Benieuwd in welke supermarkt in de buurt een Campina-boer te vinden is? Kijk dan op www.campina.nl/over-campina/nieuws/Ervaar-het-boerenleven-op-de-winkelvloer

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Boer op de Vloer

Het weer in Limburg
zaterdag 26 september 14:23 Zwaar bewolkt Maastricht 13.1 °C NW 2 Min: 5 Max: 16
Evenementen