Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nicole Hermans aangesteld als interim bestuurder van Envida
vrijdag 20 oktober 08:30

Nicole Hermans is met ingang van 1 oktober 2017 interim bestuurder van Envida. Zij volgt Jan Maarten Nuijens op als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Nicole Hermans is een ervaren transitiebestuurder, verandermanager en organisatieadviseur met uitgebreide ervaring in de langdurige zorg, waaronder de ouderenzorg. Eerder heeft zij in de directie gezeten van Vitalis WoonZorg Groep.

Naast de bestuurlijke verantwoordelijkheid is haar belangrijkste opdracht om samen met het directieteam, de medezeggenschapsorganen en de Raad van Toezicht het gedachtegoed ‘Envida Stroomopwaarts’ door te ontwikkelen in de organisatie. Met ‘Envida Stroomopwaarts’ geeft Envida invulling aan haar waarden, waarin de relatie tussen cliënt en professional en de betekenisvolle relaties met partners centraal staan.

De Raad van Toezicht van Envida start de wervingsprocedure voor de definitieve invulling van de bestuursfunctie op korte termijn op.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zaterdag 24 oktober 13:55 Zwaar bewolkt Maastricht 14.4 °C ZZW 4 Min: 10 Max: 15
Evenementen