Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bert Jongen beoogd wethouder Maastricht
vrijdag 10 november 08:00

De fractie van D66 Maastricht draagt Bert Jongen voor als beoogd wethouder cultuur, onderwijs, jeugdzorg, gezondheid en student & stad. Bert Jongen (61) is sinds 1992 – met een korte onderbreking – raadslid en nu onder meer vice-voorzitter van de gemeenteraad.

Op 12 december neemt de gemeenteraad een besluit over de opvolging van Mieke Damsma. De huidige D66-wethouder cultuur, onderwijs, jeugdzorg, gezondheid en student & stad wordt burgemeester van de gemeente Midden-Drenthe.

Fractievoorzitter Franca Eurlings-Tonnaer: “We hebben een zorgvuldige afweging gemaakt. Een onafhankelijke adviescommissie heeft gesprekken gevoerd met verschillende kandidaten. De fractie heeft het advies van de commissie unaniem overgenomen. Bert Jongen heeft de kennis en ervaring om zich snel in te kunnen werken in de verschillende dossiers. Hij heeft een uitstekend netwerk in de partij en binnen Maastricht en kan verbindend optreden richting fractie en College.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Bert Jongen

Het weer in Limburg
woensdag 19 september 07:55 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.5 °C Z 3 Min: 14 Max: 24
Evenementen