Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Hoofdprijs Staatsloterij valt in Maastricht
zondag 12 november 09:00

Bij de Staatsloterijtrekking van vrijdag 10 november is de hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op lotnummer ET 58555. Het winnende lot is verkocht bij Albert Heijn aan de Scharnerweg 110 in Maastricht. De kersverse miljonair wordt uitgenodigd zich te melden bij de Staatsloterij.

Limburg viel gisteravond nog een tweede keer in de prijzen, want een abonneespeler uit de gemeente Leudal won 10.000 euro netto in de Staatsloterij.  De Staatsloterij Jackpot is niet gevallen en staat bij de volgende reguliere Staatsloterijtrekking op 10 december 2017 op 15,1 miljoen euro belastingvrij.

Winnaars blijven anoniem bij de Staatsloterij. Men stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend maken.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Staatsloterij

Het weer in Limburg
woensdag 19 september 06:42 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.0 °C ZZO 2 Min: 14 Max: 24
Evenementen