Home > Prince Sign ‘O’ The Times concert in Euroscoop

Prince Sign ‘O’ The Times concert in Euroscoop

nov 16, 2017 | Maregio

De legendarische concertfilm Sign “o” the Times, geschreven en geregisseerd door His Royal Badness Prince, ging op 20 november 1987 in première. Nu keert Sign ”o” the Times in een digitaal gerestaureerde versie terug in de bioscoop. De film die muziekgeschiedenis heeft geschreven laat ook na 30 jaar nog goed zien hoe tijdloos en revolutionair Prince was in al zijn genialiteit. Sign ”o” the Times is in exact dezelfde week als toen overal te zien en dient tevens als een wereldwijde fan-reünie (kledingadvies: ‘peach or black’).

In 1987 toverde Prince het album Sign “o” the Times, een alom geprezen muzikaal meesterwerk met bekende songs als U Got the Look, If I Was Your Girlfiend, I Could Never Take The Place Of Your Man, The Cross en de titelsong Sign “o” the Times, om tot een concertfilm die hij zelf regisseerde. Hij creëerde een onmisbaar event: 84 explosieve minuten van pure energie waar zijn charisma als entertainer vanaf spat als hij samen met zijn band – met onder andere Sheila E. op drums, toetsenist Doctor Fink, saxofonist Eric Leeds en zangeres Cat Glover – een wervelende show geeft voor een uitzinnig publiek. De digitaal gemasterde bioscoopversie van Sign “o” the Times geeft fans wereldwijd een unieke kans om voor de eerste keer ooit een reünie te houden in de week van 20 november, waarbij fans worden opgeroepen zich in ‘peach or black’ te kleden. Gezamenlijk viert men het talent van de in 2016 onverwacht overleden Prince en herdenkt men de muzikale genialiteit van zijn tijdloze muziek en zijn geweldige talent.

Vier samen met vele fans deze reünie. Euroscoop verwacht jullie op vrijdag 24 november, in ‘Black or Peach’ stijl, (als je durft). Aanvang 20.00 uur, zaal 6.

Tickets zijn te verkrijgen via:  https://www.euroscoop.nl/tickets/11/B1190000023QFVHPSC