Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Gaat u veilig de weg op in de winter?
zondag 03 december 13:00

Het najaar heeft definitief haar intrede gedaan. Over een maand is het zelfs al winter en dat betekent koude temperaturen, neerslag én kans op sneeuw. Daarop kan je maar beter voorbereid zijn. 

De juiste band 

Het is een misverstand dat winterbanden alleen maar werken in de sneeuw. Een winterband werkt al bij 7◦C en minder. De band heeft dan beter contact met het wegdek en is dus veiliger. In de sneeuw, op bijvoorbeeld wintersport, is een winterband echt onmisbaar en vaak ook verplicht. 

Ga je niet direct op wintersport maar wil je wel veilig de winter door, dan is de vierseizoenenband een goed alternatief. De vierseizoenenband is bezig aan een opmars. En terecht! U hoeft niet te wisselen van zomer- naar winterbanden, wat tijd én geld bespaart. Bovendien heeft u met deze banden een uitstekende grip op zowel droge als natte wegen. Ook bij een plotselinge sneeuwval. De ideale band voor de slimme automobilist! 

Omdat veiligheid bij Premio hoog in het vaandel staat, is het niet vreemd dat zowel de winter- als vierseizoenenbanden in het spotlight staan. Tijdens november en december krijgt u een gratis tankkaart cadeau tot 50€ bij aanschaf van een complete set Goodyear of Dunlop banden. En mocht u voor de vierseizoenenvariant kiezen, dan worden ze t/m 16 december ook nog eens gratis gemonteerd. 

Premio Banden en Autoservice

Premio Jamrozik is specialist. U krijgt altijd een gepersonaliseerd advies afgestemd op uw rijgedrag. Wij maken gebruik van kwaliteitsprodukten en zorgen ervoor dat u 100% tevreden de weg op kunt. Tevens kunt u bij ons terecht voor totaalonderhoud van uw auto en APK. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt. Welkom bij Premio Jamrozik!

Wethouder Sangersstraat 47B

6191 NA Beek

046-4376828

www.premio-jamrozik.nl

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jamrozik

autobanden

Het weer in Limburg
woensdag 19 september 15:30 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 27.1 °C ZW 5 Min: 14 Max: 24
Evenementen