Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Christine le Duc terug in Limburg door grote vraag
vrijdag 01 december 11:00

De erotiekwinkel van Christine le Duc aan de Wycker Brugstraat in Maastricht opent opnieuw haar deuren. De winkel werd in 2016 gesloten, maar vanwege de toenemende vraag naar erotische producten en advies van gespecialiseerde medewerkers heropent Christine le Duc vrijdag 1 december de vestiging in Maastricht. De personeelsleden die voorheen ook in de winkel stonden komen weer terug.

“We merken dat klanten graag naar fysieke winkels komen, vooral om advies te krijgen op het gebied van erotiek en speeltjes”, aldus Deborah Vink, commercieel manager van Christine le Duc. Zintuigen en de prikkeling daarvan staan voortaan centraal bij de grootste Nederlandse erotiekketen met vestigingen in het hele land.

In de winkel van Christine le Duc gaat de aandacht vooral uit naar de vrouw. Niet zo gek, want uit cijfers van de erotiekketen blijkt dat het inmiddels vooral vrouwelijke klanten (61 procent) heeft. Stelletjes vormen 11 procent van het klantenbestand, terwijl 28 procent man is. Steeds meer vestigingen van Christine le Duc liggen dan ook op toegankelijke A-locaties die goed aansluiten op de open en speelse uitstraling die de winkel heeft.

Live your fantasy

"Het concept draait om verleiding en beleving", aldus commercieel manager Deborah Vink. "Ons motto is dan ook 'Live your fantasy'. Klanten kunnen de producten vasthouden en voelen hoe ze werken. Daarnaast geven de adviseuses persoonlijk advies en informatie over de behoeftes en de belevingswereld van de klant."

Feestelijke opening

Vrijdag 1 december wordt de vernieuwde vestiging tussen 12.00 en 14.00 uur feestelijk geopend met fingerfood en bubbels. Deborah Vink geeft een korte presentatie over het verleden en de toekomst van de grootste Nederlandse erotiekketen, terwijl Candymen en Candygirls demonstraties geven die de zintuigen op scherp zetten. Klanten krijgen de komende tijd een spannend cadeautje bij hun aankopen.

Over Christine le Duc

Christine le Duc, opgericht in 1968, is de grootste aanbieder binnen de erotiekbranche in Nederland. De winkels van Christine le Duc hebben een open uitstraling en de ruime keuze van een speciaalzaak in erotische artikelen. Het assortiment bestaat onder meer uit een uitgebreide collectie sexy lingerie, fashion en toys. De winkels kenmerken zich door winkelen in een aangename omgeving met integere en deskundige medewerkers. Christine le Duc heeft 21 vestigingen verspreid over Nederland.

Het weer in Limburg
woensdag 19 september 15:12 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 26.5 °C ZW 4 Min: 14 Max: 24
Evenementen