Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
De magische Coca-Cola kersttruck bezoekt Maastricht op 12 en 24 december
donderdag 07 december 10:00

Voor veel kerstliefhebbers begint Kerst pas écht als de Coca-Cola kersttruck weer is gesignaleerd. De kersttruck van Coca-Cola is misschien wel hét symbool voor Kerst. Vanaf 6 december rijdt de truck door het land. De kerstman, zijn kerstelfjes én de kersttruck brengen ook een bezoek aan Maastricht. Bedank jouw kerstheld door een persoonlijke kerstwens via een groot LED scherm op de kersttruck te laten vertonen. De kersttruck is te vinden op het Vrijthof in Maastricht op dinsdag 12 en zondag 24 december. 

Bedank jouw kerstheld

Coca-Cola geeft deze kerst iedereen de mogelijkheid om zijn of haar kerstheld te bedanken. Want december is een feestmaand, maar ook een periode waarin veel mensen een stapje extra zetten voor een ander. Heb jij ook iemand die je graag wilt bedanken voor het harde werken van het afgelopen jaar? Dit jaar kun je jouw persoonlijke kerstwens op de kersttruck tonen. Het grote LED scherm zorgt voor een spectaculair beeld en natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw bedankmoment wordt vastgelegd om aan jouw held van 2017 te geven!

Bedanken kan ook digitaal

Geen tijd om de Coca-Cola kersttruck te bezoeken? Geen probleem. Via de website cocacola.nl/bedankt  kan iedereen zijn kerstheld bedanken. De Coca-Cola kersttruck inclusief persoonlijk boodschap rijdt dan gewoon door je beeldscherm! Van drukke moeders die alle kerstboodschappen doen tot artsen die tijdens de feestdagen doorwerken. Er is altijd wel een reden om een dierbare te bedanken, alleen al omdat hij of zij er is.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Vrijthof Maastricht

Coca-Cola kersttruck

Het weer in Limburg
woensdag 19 september 15:09 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 25.9 °C WZW 5 Min: 14 Max: 24
Evenementen