Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
LUCKY TIMES AHEAD! Vrijdag 13 april Museumnacht Maastricht 2018
vrijdag 15 december 12:00

Maastricht gaat op vrijdag 13 april 2018 rweer los tijdens de derde editie van Museumnacht Maastricht. Leeftijd-maakt-niet-uit gelukszoekers en pechvogels, (blind) dates, Maastrichtse pleziermakers en wereldse geliefden, hardcore Museumnachtfans en onzekere ontdekkers, genieten met één ticket een avond lang van een geweldige line-up. Ontdek van 20.00-01.00 uur een gelukzalige dosis experimentele kunst, zalige strippers en bedwelmende jungle dreams, in-your-face performances, opmerkelijke historische artefacten, opzwepende muziek, prachtige verzamelingen, exclusieve workshops, geheime bodemschatten, cutting edge video-art en de nodige drinks, bites & beats in 13 kunstinstellingen verspreid door de hele stad.

Hop-on hop-off

Museumnacht Maastricht belooft wederom een avondje uit tot ware kunst te verheffen! Lopen is de beste manier. Fietsen is ook goed. Zelfs joggen kan. Maar er rijden ook speciale hop-on hop-off Museumnacht-bussen, die je niet alleen gratis van A naar B brengen, maar ook al voor het nodige a(rt)musement zorgen.  

Gelukkig tot in de laatste uurtjes

Uiteraard ontbreekt de afterparty ook dit jaar niet. Van 00.00-05.00 uur (<18 jaar tot 03.00 uur) kun je in de Muziekgieterij het Museumnachtbraken voortzetten en je (un)lucky dance moves tonen tijdens een strakke line-up van DJ’s en artistiek vermaak. Tickets voor de afterparty zijn gelimiteerd beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Ontdek dat Vrijdag de 13e alles behalve ‘UNLUCKY’ is in Maastricht!

Tenzij je natuurlijk geen ticket hebt kunnen bemachtigen…

Museumnacht Maastricht vindt plaats tijdens de Nationale Museumweek (9 t/m 15 april 2018). Het volledige programma verschijnt vanaf 20 februari 2018 online. Houd de website www.museumnachtmaastricht.nl en social media in de gaten voor tussentijdse updates! 

VROEGE GELUKSVOGELS

Zorg dat je er weer bij bent en scoor alvast je ticket met korting. De gelukkige vroege vogels die niets willen missen kopen vóór 16 januari 2018 hun ticket online tegen gereduceerd tarief: 

€10,- / €12,50 (+ afterparty), student €5,- / €7,50 (+ afterparty)

Hint hint, de Lucky Early Bird is natuurlijk ook een mooi cadeau om te geven en te krijgen! Verras hem, haar of jezelf met een ‘Lucky 13 Night Out’ en duik samen het Museumnachtleven in.

Plezier verzekerd.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Vrijdag 13 april 2018: 20.00-01.00 uur

Afterparty Muziekgieterij: 00.00–05.00 uur ( <18 jaar tot 03.00 uur)

Art Venues: Boekhandel Dominicanen, Bonnefantenmuseum, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Lumière Cinema, Marres, Museum aan het Vrijthof, Natuurhistorisch Museum, Museum Sjoen Limburg en Van Eyck & B32. Afterparty: Muziekgieterij.  

TICKETS

t/m 15 januari 2018 

Online 

Regulier:                        € 10,-

Student/CJP-pas:           € 5,-*

Combi-ticket(+ afterparty):       € 12,50 | Student/CJP-pas € 7,50 *

Kinderen t/m 6 jaar:                  Gratis  

Vanaf 16 januari 2018

Online & Voorverkoopadressen

Regulier:                        € 12,50

Student/CJP-pas:           € 7,50*

Combi-ticket(+ afterparty):       € 15,- | Student/CJP-pas € 10,-*

Kinderen t/m 6 jaar:                  Gratis 

* Op vertoon van studenten/CJP-pas. 

Tickets zijn inclusief toegang tot venues, hop-on hop-off bussen, al dan niet afterparty (combi-

ticket). De Museumkaart is niet geldig. Voorverkoopadressen: Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Boekhandel Dominicanen, Marres en Jules Maastricht.  

GRATIS NOG EEN KEER!

Is het niet gelukt om alle venues te bezoeken tijdens Museumnacht Maastricht? Niet getreurd, je polsbandje kan na de Museumnacht ingeruild worden voor één gratis herhaalbezoek! Vergeet dus niet je polsbandje na afloop te bewaren. Aan je pols of afgeknipt, dat maakt niet uit. Lever het in bij de kassa van één van de deelnemende art venues (m.u.v. Muziekgieterij) en je kan gratis naar binnen. Geldig t/m 15 mei 2018.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
donderdag 26 november 18:31 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 6.8 °C O 1 Min: 7 Max: 9
Evenementen