Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Resto VanHarte Maastricht per 2018 van start in Amby
woensdag 20 december 08:00

Resto VanHarte Maastricht zal per januari 2018 een resto locatie gaat openen in Amby en wel op de locatie Zevenbronnen van Envida.

Resto VanHarte opereert al bijna 7 jaar in Maastricht en zit verspreid over 3 locaties in de stad. Na een succesvolle samenwerking met Envida op de locatie Koepelhof in 2017 is besloten een vergelijkbaar initiatief op te zetten in Amby met steun van het buurtnetwerk.

Maar wie is Resto VanHarte eigenlijk?

De slogan van Resto VanHarte zegt het in feite allemaal: hét recept voor een betere buurt. Door onze aanwezigheid en het gezamenlijk koken en eten willen we de sociale cohesie in de buurt vergroten. Iedereen uit de buurt is welkom om gezellig aan te schuiven. Niet alleen om lekker te eten, maar ook om te genieten van het samenzijn met andere mensen. Het is onze wens om de gasten in de toekomst één keer per week te mogen ontvangen. Voorlopig starten we met een maandelijkse opening. De eerste openingsdag zal woensdag 17 januari zijn. De deuren gaan om 17:30 uur open.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

restaurant

Resto VanHarte

Zevenbronnen

Het weer in Limburg
zaterdag 26 september 13:19 Zwaar bewolkt Maastricht 12.1 °C WNW 3 Min: 5 Max: 16
Evenementen