Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Herdertjestocht Heugem – Randwijck op Kerstavond
zondag 24 december 09:00

Onder de titel ‘Kerstmis voor de allerkleinsten in Heugem-Randwijck’, vertrekt er op zondag 24 december vanaf La Valence aan de Gronsvelderweg in Heugem om 17.00 uur een grote stoet van kinderen en hun ouders met lichtjes en lampionnen richting parochiekerk.

Het thema dit jaar is ‘Het verdwaalde schaapje’. Samen met de herders gaan de kinderen, verkleed als engel of herder, op weg naar het kerstkind. Via de mooi verlichte straten in de dorpskern passeren zij de herders met hun schapen bij het kampvuur om te eindigen in de St. Michaëlskerk waar de kinderen een kaarsje plaatsen in de speciale kerstboom. Hier volgt een kort samenzijn rondom Jozef, Maria en het Kerstkind. Langs de route en in de kerk worden kerstliederen gespeeld door de harmonie St. Michaël.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Heugem-Randwijck

Harmonie St Michael

Het weer in Limburg
zaterdag 23 januari 18:41 Zwaar bewolkt Maastricht 3.1 °C ONO 2 Min: 1 Max: 5
Evenementen