Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Optreden Zangkoor Don Bosco bij Boekhandel Dominicanen
zaterdag 06 januari 10:30

Zangkoor Don Bosco geeft op zondag 7 januari van 13.30 tot 14.30 uur een optreden bij Boekhandel Dominicanen.

Zangkoor Don Bosco werd in 1952 opgericht als mannenkoor en groeide in de loop der jaren uit tot een gemengd koor, dat tot voor kort elke zondag zijn beste beentje voorzette om de wekelijkse eucharistieviering in de Don Boscokerk in het Heugemerveld te Maastricht op te luisteren. Per 01-01-2017 maken zij een doorstart als zelfstandig koor, omdat “hun” kerk per die datum haar deuren sluit.

Het repertoire is aangepast en zij kunnen u laten genieten van een gevarieerd programma in diverse talen (ook in dialect). Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Ronald Franssen, die hen tevens op piano of orgel begeleidt. Het telt momenteel ongeveer 24 enthousiaste leden, in leeftijd variërend van 45 tot 85 jaar, die het fijn vinden om samen muziek te maken.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Zangkoor Don Bosco

Het weer in Limburg
dinsdag 17 juli 17:26 Zwaar bewolkt Maastricht 26.5 °C WNW 4 Min: 17 Max: 26
Evenementen